Елеонора Манчева: Владо си целува хората, вкара ли гол!

Гласувайте за статията

Аз съм мъжко момиче, не разчитам на съпруга си за нищо, казва красавицата Елеонора Манчева.

Елеонора Манчева

Красавицата Елеонора Манчева

Елеонора Манчева се оказа първият пророк, предрекъл новия шампион на Световното първенство по футбол, и единствената, която категорично заложи на Испания много преди това да направи дори легендарният октопод Пол. Освен като една от трите най-красиви футболни съпруги в света и „Мисис Вселена 2007″, Елеонора е известна и с пристрастията си към футбола и последователността, с която следи националните шампионати на различните страни, и най-вече в Испания. Може би затова тя застана категорично зад испанците още в деня на откриването на първенството.

Елеонора, дълго време с Владо бяхте в чужбина, съжалявате ли, че се върнахте в България?

– Владо не получи други предложения навън. В никакъв случай не се чувстваме зле тук.

Напоследък интересът на медиите у нас е насочен повече към съпругите на футболистите. Мъжът ти не се ли притеснява от това, че е пренебрегнат?

– Hие не се съревноваваме кой от двама ни е пo-известен. Радвам се, че има интерес към мен. Вниманието на медиите и феновете не ме притеснява, прави ми удоволствие.

Какво най-често те питат футболните запалянковци?

– Повечето само искат да се докоснат до мен. Никога не са се държали негативно. Приятно е да те познават и харесват

Добре познаваш любовта на феновете. Имаше една популярна история за почитателите ти в Испания, които те посрещат, станали на крака.

-Така е.

В Испания непознати мъже ми ставаха на крака на стадиона, дори още преди Владо да играе там. Друг път двамата отивахме на почивка в Марбея и на летището се сблъскахме с голяма група испанци. Докато вървяхме, мъжете се обърнаха към нас и спряха. Погледнаха ни и започнаха да ръкопляскат

– така испанците изразяват одобрението си към някого.

Има ли конкуренция сред съпругите на футболистите?

– Има много изпитателни и критични погледи. В началото това прави впечатление. Интригите вървят и тук. Опитват се да ни противопоставят с някои от жените на другите футболисти, а аз дори не ги познавам. Не съм се запознавала нито с Асдис, нито с някоя друга. Не си говорим и най-много да се поздравим,

като се видим на стадиона. Единствената, с която съм по-близка, е съпругата на Тодор Янчев.

Чувала ли си злостни коментари по свой адрес?

– Не съм чувала, но сигурно има такива. Няма как… Все пак у нас е така.

Съпругата на ирландския нападател Асдис Ран Гунлаугсон се изказа негативно срещу българската мода и нашите момичета. Как ще го коментираш?

– Според мен тя си позволява прекалено много волности в приказките. Опитва се много да се налага у нас и да прави впечатление. За нейно съжаление

Мисля, че една жена, коятo има претенции за нещо, не бива да прави подобни изказвания, защото те предизвикват много негативизъм. Участието й в „Шоуто на Слави“, всичките й интервюта за списания, са прекален пиар. Това е реакция на човек, който не се е реализирал в родината си и прави всичко, за да привлече вниманието у нас.

Какво можеш да кажеш за най-новата представителка на футболните съпруги в ЦСКА – половинката на Йордан Тодоров – Елена?

– Познавам я повече като секретарката на Боби Михайлов, но не сме близки. Харесвам я, приятно момиче е.

Как приемаш ролята си на футболна съпруга?

– Не харесвам това определение, заради това и се заех с конкурсите и моделството. Надявам се някой ден да се развия като бизнес дама и да се занимавам със строителство. Трябва да имам повече време и достатъчно средства за това. Искам сама да инвестирам в бизнеса си и да не разчитам на кредити. Хората си мислят, че известните хора са много богати и нямат трудности. Всичко, което сме постигнали досега с Владо, сме го направили заедно и с много труд.

Ти си една от малкото хубави жени у нас, която няма еротични снимки. Защо?

– Аз не искам. Това е лесен начин да станеш известен, но е до време.

или друго подобно списание

Владо ревнив ли е?

– Ако питате него, ще каже, че не е. На моменти обаче реакциите му са като на ревнив мъж. Това е разбираемо – няма човек, който да обича и да не ревнува.

футболистите са известни с купонджийския си дух, с Владо как се забавлявате?

– Той е домошар и не обича да излизаме. Аз съм тази, която го води по събития и иска повече да излизаме. Не си падаме много по нощния живот

Спира ли те да излизаш?

– Е, правим компромиси, но това не ми пречи. Когато обичаш някого, компромисите се правят с усмивка.

Вярно ли е, че всичко в дома си правиш сама и не очакваш помощ от съпруга си?

– Да, не разчитам на Владо за домакинството. Оставила съм го на футбола. Надявам се някой ден, когато той вече не е в активния спорт, нещата да се променят и да започне да помага. Когато една жена е оправна и по-дейна, човекът до нея е по-пасивен.

Мислите ли за деца?

– И двамата сме на мнение, че ни е много рано за това. Когато се устроим в нашия дом, ще дойде време и за деца. Аз искам да имам най-малко две, може и повече. И да са момче и момиче. Ако може и да са близнаци, ще чудесно. Според мен тези неща трябва да са осъзнати, а не случайни.

Какво прави Владо, когато отбележи гол?

– Целува си халката u ми маха, ако ме види на стадиона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Елеонора Манчева: Владо си целува хората, вкара ли гол!”

 1. AHOHUMEH

  февр. 03. 2011

  e gati kurvata

  Reply to this comment
 2. AHOHUMEN

  февр. 03. 2011

  E GATI KURVATA

  Reply to this comment

Добавете коментар