Елена Ширинина: Не съжалявам, че подарих децата си на Пугачова

Елена Ширинина: Не съжалявам, че подарих децата си на Пугачова
5 (100%) 1 vote

Тайнствената жена родила близнаците на Алла Пугачова проговори

Тайнствената жена износила близнаците на Алла Пугачова проговори. Синеоката красавица от Казан Елена Ширинина се превърна в най-известната жена в Русия. В свое интервю тя разказа какво е изпитала, когато дарила с деца Максим Галкин и Алла Пугачова.

Алла Пугачова се сдоби с близнаци на 64 години

Алла Пугачова се сдоби с близнаци на 64 години

Звездната двойка отказваше да коментира името на майката износила децата им, но Елена настоя да разкаже своята история. 30-годишната красавица сподели, че не се е притеснила да роди и даде децата си на звездната двойка, пише eg.ru.

30-годишната Елена не се срамува, че е "подарила" децата си

30-годишната Елена не се срамува, че е подарила децата си

На въпроса трудно ли й е било да отдаде децата тя призна: „Нужно ми беше психологически да се подготвя, знам, че това ще донеса щастие на други хора. Това са техни деца. Просто им помогнах като ги износа… Когато Бог дава възможност, и физически съм в състояние, защо не? .Не ми беше тежко да им дам децата, защото знаех, че така ще ги направя щастливи.

В социалната мрежа обаче коментират, че подаръкът, който Елена е направила на Алла и Максим е щедро възнаграден. „В клиника, в която едно раждане струва 500 000 рубли, а две — милион, тя колко е получила?“, „Подарила е децата, друг път, платили са й“, коментират зрители, видели интервюто. А майки се възмущават от факта, че е продала наследниците си за пари.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар