Елена Кучкова след ВИП Брадър: Не искам да виждам Ива Екимова!

Елена Кучкова след ВИП Брадър: Не искам да виждам Ива Екимова!
5 (100%) 1 vote

Елена Кучкова напусна ВИП Брадър, не иска да се среща с Людмила и Ива Екимова

Елена Кучкова напусна ВИП Брадър почти победителка, но малко не й достигне, за да остане до финала. Красавицата напусна шоуто на крачка от победата, а след излизането си сподели, че не съжалява за нищо, което е правила в шоуто. Въпреки това някои от съквартирантите определено не са й любимци и не желае да има нищо общо с тях. Сред низвергнатите от хубавицата са Ива Екимова, Людмила Захажаева и Камелия Тодорова. Джаз легендата и майката на Албена Вулева доста често поставяха в неудобни ситуации моделката. А тя от своя страна не крие нежеланието си да общува с тях.

Към списъка с неприятелите й обаче се нареди Ива Екимова, за която Ели Кучкова не иска и да си спомня. „Не желая да я виждам никога вече“, категорична е плеймейтката. Дали топлите й отношения с Иво Аръков или нещо друго стои в основата на неприязънта й, не е ясно, но е факт, че блондинката не желае да има нищо общо с нея.

Елена Кучкова не иска да вижда Ива Екимова след ВИП Брадър

Елена Кучкова не иска да вижда Ива Екимова след ВИП Брадър

След излизането от ВИП Брадър, Елена Кучкова прави планове за бебе и нов дом. Моделката е затрупани с покани за участия и фотосесии и смята да инвестира парите си разумно—като си купи жилище и заживее с политика, с когото е обвързана.

Атрактивната дама сподели, че планира и деца, но с половинката й не смятат засега да се венчават. Вместо това ще се посветят на връзката си, като тя е насочила приоритета си към образованието си. И не мисли въобще за сватба.

„Ако някога решим да се оженим, ще вдигнем тайна сватба“, категорична е Елена Кучкова. Последните дни след излизането си от шоуто, тя прекарала в компанията на любимия си, без дори да се види с близките си. Красавицата грижливо крие кой е мъжът до нея. И допълва, че макар и влиятелен политик, няма да обяви самоличността му публично.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар