Елена Кучкова катастрофира, едва не умря

Гласувайте за статията

Елена Кучкова е стресирана след тежка катастрофа в столицата

Елена Кучкова катастрофира, научи Kliuki.net.

Моделката е стресирана, тъй като по думите й за малко не умряла в тежкия сблъсък.

Елена Кучкова

Елена Кучкова стресирана след катастрофата

Ще й трябва време да се възстанови психически, но за щастие е извадила голям късмет, писа изданието HotArena.net след статия на Блиц.

Моделката се движила с оранжевото си возило в Лозенец, когато изведнъж била блъсната с огромна сила от нейната страна. Не е ясно другата кола защо е летяла по този начин и не е видяла шофиращата Кучкова. Красавицата била спасена, благодарение на въздушните възглавници, които се отворили веднага.

Колата й обаче е със сериозни щети и ще иска време да бъде поправена. Елена Кучкова не искала да чуе повече за нея, помолила богатия си мъж да й вземе нова, за да не й напомня тази за инцидента.

Елена Кучкова

Смачканата кола на Кучкова

В крайна сметка полицията установила, че доскорошната участничка във ВИП Брадър сама си е виновна за произшествието. Затова тя отнесла акт, освен уплаха от нелепата случка. Независимо, че недоволства и според нея не е основателно, явно Елена Кучкова не познава законите, присмиват й се потребителите в нета.

Новата година започва леко злополучно за нея, но пък винаги може да е по-неприятно…

Хубавицата даже има повод да черпи сега, че се е разминала на косъм от нещо по-жестоко, убеждават я близките й. Нежната русокоска все още не може да осъзнае нещата и затова потънала в дълбоки размисли за живота.

Нищо чудно сега изведнъж да пропише книга или да тръгне по различен път, както стана с колежките й – Златките, иронизират я още във виртуала.

Двете й предшественички тотално се промениха. Те натрупаха богат опит и започнаха да подреждат приоритетите си. Сега те са обсебени от идеята за семейство, деца и по-сигурна кариера, а не се чудят къде да си развяват прелестите и кой баровец да хванат за джоба.

Дали пък и на Елена Кучкова няма да й просветне?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар