Елена Кучкова без тунинг е супер невзрачна!

Гласувайте за статията

Елена Кучкова без тунинг е картинка, която ще ви разплаче от смях

Елена Кучкова е била едно обикновено момиче, преди да си сложи силикон, видя Kliuki.net.

Елена Кучкова

Елена Кучкова без тунинг… картинката е без думи!

Назад в годините тя още е нямала пари за тунинг и е танцувала по заведенията. Тогава рамо до рамо с нея е бил гаджето й Стефан Роглев, който се изявява в бранша до днес. Самият той направил Елена Кучкова звезда в нощните барове.

Там тя извивала тяло и показвала на какво е готова, за да впечатли публиката. По онова време Елена Кучкова била добра, наивна и много вярна половинка на Стефан, категоричен беше той. Сега си била същата, но просто имала малко повече обем в деколтето. Е, и титлата Мис Плеймейт, която я изстреля на върха.

Иначе щеше само да си мечтае да проникне в Къщата на ВИП Брадър, а околните трудно щяха да я забележат въобще. Бившият й се радва за успеха на Кучкова, която сега е по-известна от него.

Независимо, че той е бил човекът, който е лансирал красавицата по пътя към славата, Роглев не завиждал на прогреса й, а даже ликувал. Елена Кучкова е оставила приятни спомени у него, което сега ще й носи само позитиви, вместо да я разнасят по кофти начин из медиите.

Остава загадка обаче, кой е онзи мъжага, който я е потискал и от когото Елена Кучкова се оплакваше заради тормоз… След като за дълго е била близка със Стефан Роглев, то излиза, че трябва да е била доста малка, докато е била в подобни отношения с неизвестния тип. Това явно ще си остане голямата тайна на Кучкова.

Но бъдете сигурни, че ако я бяхте срещнали преди, вие не само, че нямаше да я познаете, но и едва ли бихте й обърнали внимание…

Поне така гласят множеството коментари в мрежата, след като зърнахме Елена Кучкова без тунинг!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар