Елен Колева потъна от срам заради афери, Майонезата я очерни

Гласувайте за статията

Елен Колева била оборотна от 12-годишна, до настоящата си възраст оправила цял футболен отбор с резервите, очерни я Майонезата

Елен Колева пропада съвсем покрай бившия си Александър Найденов – Майонезата, научи Kliuki.net.

Тази връзка сякаш е прокоба за актрисата. Тя ту се събира с него, ту се разделя, а междувременно двамата все си вадят кирливите ризи. Всичко, което Елен е споделяла с него, сега излиза наяве.

Елен Колева

Елен Колева има мръсно минало, а Майонезата изпя всичко

Чаровницата явно никога няма да се отърве от близостта си с него и да забрави резила, който й носят тези отношения. Наскоро се появиха нейни думи, че съжалява за любовта си към този психопат, но после се оказа, че това интервю било лъжа.

Елен Колева въобще не е давала такова, въпреки че изданията го раздухаха максимално. И разбира се, информацията достигна до ушите на Майонезата.

Той не се зае да проверява дали е изфабрикуван разговорът или не, а направо затвори устата на Елен Колева с мръсотии от кухнята. Красавицата била оборотна в интимните дела още от 12-годишна, шокира бизнесменът.

Лично тя му го е казвала как я оправяли отзад по градинките в провинциално градче. Колева сама се хвалила с подвига си пред възрастния си партньор.

Тя била от онези жени, които не мислят с горната си глава, а с другата, продължава още с бруталния удар Сашо Майонезата, писа изданието blife.bg след статия на вестник Галерия.

До навършването на 24-годишна възраст, тя била овършала вече цял футболен отбор заедно с резервите, но баровецът разбрал късно тези пикантни подробности. Александър не смята, че носи вина за провалената кариера на Елен Колева.

Той не й бил забранявал нищо, макар тя да казва друго във въпросния уж фалшив материал – само я спрял да се покаже по прелести за списание и да я насилят.

Според него Елен Колева редовно си проправяла път в кариерата през леглото, така израствала и “златните” й шансове били пълна пародия, категоричен е Майонезата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар