Елен Колева чака дете, покри се от медиите

Елен Колева чака дете, покри се от медиите
5 (100%) 1 vote

Елен Колева от години се опитва да върже майонезения бос Александър

Елен Колева е бременна! Този слух все по-упорито обикаля светското пространство, след като актрисата, известна с купонджийския си нрав, внезапно се покри от медиите. Звездата се появи за пръв път от доста време на светско събитие, а визията й не убягна нито на другите гости, нито на фотографите.

Елен Колева напоследък се появява все с широки дрехи

Елен Колева напоследък се появява все с широки дрехи

Елен Колева се беше спряла на доста развлечена, широка туника, с която безуспешно се опитваше да скрие силно наедрялото си коремче. Нейни близки също издадоха, че от известно време насам хубавицата е просто неузнаваема, научиха от blife.bg. На последните си фотосесии Елен Колева носи винаги широки дрехи, по нейно изрично настояване.

Звездата от „Шивачки“ отказвала и да излиза с приятели, а в последно време тотално е занемарила и външния си вид. „Преди се гласеше, гримираше се. Сега нищо“, издават я запознати. Предвид рязката смяна в поведението й, както и очевидно наедрялото й коремче, нищо чудно Елен Колева да е бременна, шушукат в светското пространство.

Актрисата от години се опитва да върже майонезения бос Александър Найденов с дете, за да си осигури солидна издръжка, коментират негови познати. Нищо чудно опитите й най-накрая да са се увенчали с успех.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар