Ел Макферсън и на 50 не остарява! (Снимки)

Гласувайте за статията

Ел Макферсън е на 50, но не се предава! Вижте я днес

Невероятно е, но дори на 50 години Ел Макферсън продължава да изглежда великолепно и да привлича погледите на феновете си. И да е една от най — притегателните личности на Земята.

Самата Ел Макферсън признава, че не се чувства като „една от най-желаните жени на планетата“, въпреки че има статут на такава. Австралийският супермодел, която носи прякора Тялото, казва, че събуждайки се сутрин, изобщо не се чувства секси.

50-годишната Ел обаче добавя, че макар и не се смята за красавица, тя все още се чувства добре в кожата си. В свое интервю манекенката признава следното: „Не се събуждам сутрин с мисълта, че съм един от най-желаните жени на планетата, но аз скачам от леглото с ентусиазъм и усмивка. Чувствам се добре, щастлива съм, че съм жива и здрава и духът ми винаги е спокоен“, пишат от time.mk.

Ел Макферсън и на 50 не остарява

Ел Макферсън и на 50 не остарява

Макферсън, която има двама сина тийнейджъри от връзката си с бизнесмена Арпад Бюсон, споделя, че въпреки натовареното си работно ежедневие, винаги намира време за спорт. Манекенката, която за кратко се изявяваше и като актриса, признава, че след развода с известния банкер направо е станала нов човек. И гледа на себе си по различен начин. Което до голяма степен се отразява на външния й вид. el 21

Освен, че е модел и майка, Ел Макферсън е и бизнесдама, която развива успешен онлайн бизнес в интернет. Освен това, тя има и собствена линия с бельо и козметична колекция.

На въпроса как поддържа формата тя казва: „Вярвам в силата на спорта, който ни помага да останем здрави. Опитвам се да комбинирам физическите упражнения с удоволствието от изучаването на нови умения. Искам да спортувам на открито. Аз съм австралийка и да бъда навън е част от моето ДНК.“, откровена е красавицата, която и на 50 години слага в джоба си младите девойки на 20.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар