ЕКСКЛУЗИВНО! Вижте снимките от сватбата на Емануела в „Къртицата“ (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Певицата каза заветното „Да“ на любимия си Никола

Певицата сбъдна мечтата си за приказна сватба

Певицата сбъдна мечтата си за приказна сватба

Едно от най-чаканите събития в първия сезон на шоуто „Къртицата определено беше сватбата на поп-фолк певицата Емануела. След като станахме свидетели на жестокия й скандал с Никола, след който звездата засипа с грозни обиди майка му и реши, че не иска да го вижда повече, в крайна сметка всичко завърши като в приказките – с „хепи енд“.

По-рано днес двамата влюбени използваха базата на „Къртицата“ за свое любовно гнезденце, в което да се врекат във вечна вярност един на друг. Всички участници взеха участие в щастливото събитие, като дамите помогнаха на булката да се нагласи за най-важния ден в живота си. Освен тях, на сватбата присъстваха и външни гости, сред които разбира се и колежки на звездата. Самата Емануела приличаше на истинска принцеса с приказната си бяла рокля, а в белия си костюм Никола беше в абсолютен унисон с нея.

Любопитното е изборът, който Емануела е направила за човека, който да я съпроводи до олтара. Певицата е помолила за тази услуга Божидар Искренов-Гибона, който с удоволствие се е съгласил да я предаде в ръцете на бъдещия й съпруг.

Още снимки от щастливото събитие можете да видите в галерията ни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар