Ексклузивно! Нина и Иън се разделиха окончателно!

Гласувайте за статията

Двойката е сложила край на тригодишната си връзка

Безоблачното щастие на Нина и Иън вече е минало

Безоблачното щастие на Нина и Иън вече е минало

Екслкузивна новина долетя буквално преди минути отвъд океана. Любимата двойка на Америка Нина Добрев и Иън Сомърхолдер вече не са заедно! Двамата бяха еталон за хармонична и щастлива връзка през последните три години, като нееднократно се говореше, че двамата мислят за сватба и деца.

Изглежда обаче отношенията между двамата са зациклили, научиха от Блясък. Близки до двойката твърдят, че много им ангажименти в киното са причина двамата да решат да сложат край на връзката си. Очаква се Нина да бъде ангажирана цяло лято със снимките на нов филм и да няма никакви време за Иън. Това естествено никак не се понравило на половинката й и той не скрил раздразнението си.

Припомняме ви, че за криза в отношенията между двамата се говори от доста време. Както kliuki.net първи писа, още на Великден се усети, че връзката им не върви. Двамата прекараха празника в Канада на гости на родителите на актрисата, а Нина била забелязана да пуши нервно цигара след цигара пед дома си сама, вместо да бъде вътре с близките си. Самата тя даде повод за спекулации в поста си в Туитър „Подготвям се психически за Великден със семейството и Иън“.

Тогава се заговори, че родителите на българката изобщо не одобряват 10 години по-големия Иън за нейно гадже. Дали пък и тяхното мнение не е наклонило везните в полза на раздялата?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар