Ексклузивно! Надя на Коцето чака второ бебе

Гласувайте за статията

Съпругата на изпълнителя бременна отново

Съпругата на фолк певеца Константин очаква второ бебе. Чаровната Надя е бременна с втората им рожба, научи Kliuki.net. Затова и певецът държи половинката си далеч от светлините на прожекторите. И избягва да се появява с нея из нощните заведения.

Надя на Коцето бременна отново

Надя на Коцето бременна отново

Новината за бременността на хубавото Наде засега не е потвърдена официално, тъй като от суеверие певецът предпочита да го запази в тайна. Но близки до Коцето издават, че двойката очаква втора рожба, пише „Всеки ден“. Това е и причината певецът да държи съпругата си далеч от всякакви шумни светски събития, притеснен за здравето й.

Двамата имат вече една дъщеря, малката Марианка. Чаровното момиченце вече е на 3 годинки и е истинска госпожица. Малката се роди на 30 ноември 2010 година и най-вероятно до края на годината ще стане кака.

Самият Константин неведнъж е споделял, че мечтае да има много деца, докато Надя се въздържаше досега, тъй като бе заета със следването и грижите за малката Мариана. След като се дипломира обаче съпругата на певеца изглежда е решила, че може да изпълни желанието му и да го дари с още едно бебе. Засега обаче не е ясно, нито кога най-малкия член на семейството ще се роди, нито дали ще е момиче или момче.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар