Ексклузивно! Мария отново става майка

Гласувайте за статията

Фолк певицата се оттегля от сцената, ще става майка

Фолк певицата Мария ще става майка и окончателно се оттегли от сцената. Изпълнителката е на път отново да стане майка и по тази причина е прекратила всичките си участия. Открай време упорито се говори, че фолк звездата е слязла от сцената, защото се има за твърде важна да пее по клубове и дискотеки. Всъщност Мария иска да стане майка затова е решила да прекрати изявите си.

Мария спира да пее, ще става майка

Мария спира да пее, ще става майка

Фолк певицата и половинката й Християн Гущеров упорито работят за бебе, но певицата не крие страховете си, че може да не успее да забременее. По тази причина и по съвет на лекарите е решила временно да се оттегли от сцената. Фолк звездата роди и дъщеря си след големи трудности, като в крайна сметка се подложи на ин витро. Сега Мария се надява спокойния живот и почивката да й помогнат по-лесно да зачене, пишат от skandalno.net.

Певицата няма търпение да забременее и да зарадва любимия си с наследник. Детето ще е първо за Гущеров, но второ за певицата, която вече има една дъщеря. За да предотврати всички рискове около новата си бременност певицата пие и специални таблетки. И искрено се надява скоро да успее да стане майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар