Едва я познаха! Драгана Миркович в София с куп операции! (Снимки ПРЕДИ и СЕГА)

Сръбската легенда порази с визията си

С куп нови операции се похвали Драгана Миркович в София. Сръбската мегазвезда, бе гост – жури в „Гласът на България“. Изпълнителката, която на 8 юни има концерт в столицата предизвика истински фурор. А в същото време порази публиката с визията си.

Драгана Миркович, порази с вида си (сн. Булфото)
Драгана Миркович порази с вида си (сн. Булфото)

Само преди няколко месеца Драгана пусна снимки в социалната мрежа, с които уплаши почитателите. Звездата се бе подложила на куп корекции някои от които доста неуспешни. Сръбската фурия приличаше на копие на жената — котка. А много от феновете й ужасени коментираха, че не прилича на себе си.

Певицата доста се промени
Певицата доста се промени

За щастие Миркович се погрижи за щетите и към днешна дата направо е подмладена. Изпълнителката показа младежка визия по време на снощния лайф в „Гласът на България“.

А ето как изглеждаше в зората на кариерата си
А ето как изглеждаше в зората на кариерата си

По-старите фенове на звездата обаче не пропуснаха да отбележат, че се е пипнала тук-там. „А каква беше навремето…“, спомнят си те с въздишка.

Всъщност на старите си фотоси Драгана е просто неузнаваема. Екстравагантна прическа, скули, очи–певицата е изключително различна. „Опънала си е бръчките и се е пипнала тук-там“, отбелязват потребители в мрежата. Все пак повечето от тях са възхитени от факта, че и на тези години Миркович продължава да е така жизнена и енергична, както преди повече от 30 години.

1 коментар
  1. аз казва

    А на майка ви пичката има ли пластични операции а капути шибани ONLY DRAGANA!!!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.