Едва сега излезе истината за Бойко и Сесил

Гласувайте за статията

Скандалът с премиера нагласен

Скандалът между Бойко Борисов и Сесил Каратанчева е оказа нагласен. Неизвестен разговор между предполагаеми представители на български медии хвърли светлина върху случая. Оказа се, че Борисов наистина е пращал закачливи SMS-и на тенисистката. Но нито тя, нито баща й са ги приемали като неприлични или с подобен подтекст.

Скандалът с премиера нагласен

Скандалът с премиера  и Сесил нагласен

В скайп разговора неизвестните лица Светлана и Оги разказват пикантни истории около случая, пишат от електронното издание pik.bg. „Баща й ми го каза веднага след СМС-ите. Но тогава по-скоро се забавляваше, а не беше възмутен…“, разказва участничката в диалога. И допълва, че и самата Сесил Каратанчева не изглеждала никак притеснена от съдържанието на съобщенията. „Тя изобщо не се беше притеснила от въпросните СМС-и… те бяха по-скоро двусмислени…“, разказва тя.

Разкритията са направени през юли миналата година и хвърлят нова светлина върху скандала. Припомняме ви, че точно по същото време Сесил Каратанчева обвини премиера, че й пращал неприлични съобщения и дори я притеснявал с тях. Самият Борисов категорично отрече това да е вярно, а тенисистката и баща й се правеха на изключително възмутени. Както изглежда обаче тенисистката и баща й в началото не са приели съобщенията като нещо повече от шега, но в последствие са решили да ги  използват, за да дискредитират премиера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар