Двойници на звездите с най-странните пластични операции в света

Двойници на звездите с най-странните пластични операции в света
5 (100%) 1 vote

Двойници на звездите плащат милиони за пластики, вижте най-странните операции в света

Милиони долари се харчат ежегодно от двойници на звездите, за да може много обикновени хора да удовлетворят желанието си да приличат на обожаваните от тях популярни личности. Пластичната хирургия понякога наистина прави чудеса и сбъдва мечти. Уверете се сами!

Найлин Намита (Nileen Namita) постига мечтата си да прилича на древната египетска красавица Нефертити. Тя се е подложила на 51 поредни пластични операции през последните 20 години и е платила за тях над 360000 долара.

Съвременната  Нефертити е пълно копие на древната царица

Съвременната Нефертити е пълно копие на древната царица

Nileen Namita

Лиза Конъл е копие на Деми Мур

Лиза Конъл е копие на Деми Мур

Lisa Connell

Лиза Конъл (Lisa Connell) е била на 27 години, когато я застига кошмарната диагноза мозъчен тумор. Младата жена взема решение да използва събраните пари вместо за операция на тумора за пластични интервенции. „Искам да умра красива, това е моят начин да контролирам страданието си”, казва Лиза. И плаща 80 000 долара, за да изглежда като кумира си Деми Мур.Nadya Suleman  1

Сред двойниците на звездите е и Надя Сюлейман, прочула се  с операциите си в стил Анджелина

Сред двойниците на звездите е и Надя Сюлейман, която иска да е копие на Анджелина

Надя Сюлейман (Nadya Suleman) е популярна с факта, че е родила осем близнака. Но тази популярност не й е достатъчна и тя става част от многобройните двойници на звездите. Надя си прави поредица от пластични операции и днес поразително прилича на Анджелина Джоли — и по външност, и по това, че и двете отглеждат много деца.Sarah Burge Sarah Burge 3

Сара Бърг или още една жива барби

Сара Бърг или още една жива барби

Сара Бърг (Sarah Burge) е една от жените, похарчили баснословни суми за пластични операции, за да изглеждат като кукла Барби. Сара е бивша манекенка и е жертвала 539 500 британски лири. Днес тя е на 49 години, но прилича на жива кукла.

Мики Джей е в листата с двойници на звездите, заради приликата с Джако

Мики Джей е в листата с двойници на звездите, заради приликата с Джако

Miki Jay 1

Мики Джей (Miki Jay) е обсебена от Майкъл Джексън. Тя е майка на три деца, но доказа, че не нужно да си черен мъж, за да приличаш на Краля на попа. С помощта на пластични интервенции на стойност 16 000 долара, тя днес е пълно копие на Майкъл.Annete Edwards

Анет Едуардс стана най-възрастната двойничка на Джесика Рабит

Анет Едуардс стана най-възрастната двойничка на Джесика Рабит

Анет Едуардс (Annete Edwards) е на преклонната възраст 57 години, но също се нарежда в топ листата на двойниците на звездите. Но това не й попречи да похарчи 10000 долара, за да заприлича на Джесика Рабит от любимия си анимационен филм „Кой натопи заека Роджър”. Възрастната дама споделя, че е в преговори със списанието „Плейбой” за възможност за фотосесия.

Близначки плащат милиони, за да са копия една на друга

Майка и дъщеря се превръщат в абсолютни близначки

Janet Cunliffe 6 Janet Cunliffe

Джанет Канлийф (Janet Cunliffe) си направи поредица от пластични операции, за да изглежда като дъщеря си. Тя е платила повече от 13 000 долара, за да заличи разликата от 22 години между себе си и дъщеря си. И е успяла.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар