Двойнички на Николета Лозанова – 5 дами, които я ужасяват!

Двойнички на Николета Лозанова – 5 дами, които я ужасяват!
5 (100%) 2 votes

Двойнички на Николета Лозанова има не една или две, а някои от тях дори могат да я накарат да се комплексира, хвалят ги из мрежата

Двойнички на Николета Лозанова да комплексират самата нея?!

Наистина звучи нереално, но пък е факт, че техните обожатели ги превъзнасят все едно са богини…

Kliuki.net ще ви покаже със снимки, до колко достойни са за хубостта на плейметката тези моделки или обикновени момичета.

Защото някои от тях имат претенциите да я засенчват, а това си е доста сериозна заявка. Известно е, че съпругата на Божинов не може да се мери с кого да е. Тя самата има такова огромно самочувствие, че трудно си признава как друга може да е по-напред в някое отношение…

За Николета има само една съвършена и това е Ирина Шейк, а за нашенките – нищо не казва.

Натали Лозанова

Натали Лозанова се пише за една от неповторимите двойнички на Николета Лозанова. Фамилиите са еднакви, но не, нямат роднинска връзка.

Двойнички на Николета Лозанова

Двойнички на Николета Лозанова – това е Натали, няма свръх прилика, но пък има здраво копиране, даже в позите на снимки

26-годишната гърла от Перник отдавна се напъва да бъде сравнявана със своята идолка. Натали е страстна почитателка на Николета, направо е обсебена от нея, хулят я из нета. Когато хвалят силиконката или Натали, тя се топи от радост и вълнение, но не смейте да кажете нищо против тях двете… Тогава да видите.

Николета Маркова

… е следващата Николета Лозанова в списъка.

Двойнички на Николета Лозанова

Двойнички на Николета Лозанова – това е Николета, която също е от Пловдив, май се кани да става по-гореща от идолката си

Тя е от Пловдив, също като бившата блондинка. И доколкото ни е известно, няма операции, не се е докарвала умишлено, за да стане новата Николета.

Дженифър Меткелф

31-годишната Дженифър е от Англия. Поставяме тази шеметна чужденка в класацията не само за цвят, а и заради убийствената прилика с Николета. И нея така я размятат из жълтата преса заради връзка с футболиста Джермейн Пенант.

Двойнички на Николета Лозанова

Двойнички на Николета Лозанова, които всяват ужас в самата нея

Те вече нямат афера, но пък Джен е почти копие на любимката в България. Е, малко по-стройна е, но това би било проблем единствено за самата Николета…

Бояна Маринова

Излишно е да казваме, че в случая, това е перлата в короната. Естествена, със страхотни форми и без пластики, поне засега.

Двойнички на Николета Лозанова

Бояна Маринова е сред безспорните двойнички на Николета Лозанова

Много скоро това момиче ще краде кориците на Николета, вярвайте ни. Поне, ако се съди по култа, който има към Бояна Маринова. И тя наистина е прекрасна!

Моника Валериева

Моника е на първото място, не за друго, а защото успя да пробие даже в леглото на Николета. Моника и Валери Божинов имаха кратка авантюра през миналото лято.

От тогава насам Николета Лозанова не я диша въобще, съвсем обяснимо е. За Моника се твърди, че е ходила при хирурга си с фото на половинката на Валери… Тя отрича. Даже не иска да я слагат под общ знаменател с нея.

Двойнички на Николета Лозанова

Моника Валериева е кошмарът на Николета Лозанова

Още през 2012-та, когато се появи във видеоклип на Андреа, първи забелязахме, че палавницата е на път да прати Николета в миналото. То пък нещата съвсем се усложниха…

Но Моника Валериева е сред тези двойнички на Николета Лозанова, които определено не й дават мира.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар