Двойничка на Нанси Карабойчева печели Мис Вселена?

Двойничка на Нанси Карабойчева печели Мис Вселена?
5 (100%) 1 vote

Двойничка на Нанси Карабойчева печели Мис Вселена

Двойничка на мис България Нанси Карабойчева точи зъби за титлата мис Вселена. Мис Англия Грейс Леви е спрягана за една от фаворитките на конкурса. Хубавицата е млада, умна, талантлива и несъмнено привлекателна. С една любопитна подробност — поразително прилича на мис България.

Британката не е неизвестна и за българската общественост, миналото лято отскочи до София по покана на Евгени Минчев, с когото се оказаха доста близки. Не е ясно дали се е срещала с нашата Нанси, но е факт, че след посещението си в България, Грейс значително е променила имиджа си и много прилича на нея.

Двойничка на Нанси Карабойчева фаворитка за мис Вселена

Двойничка на Нанси Карабойчева фаворитка за мис Вселена

В момента Грейс Леви е сред фаворитките за короната на мис Вселена и заедно с останалите 89 красавици е в Маями, където смята да защитава честта на Англия. След като не успя да спечели мис Свят през декември в Лондон, Англия се кани да завоюва короната на мис Вселена. Въпреки жестоката конкуренция.

Грейс Лейси е като близначка на родната хубавица

Грейс Лейси е като близначка на родната хубавица

Nansi 9ee

Не е ясно дали приликата на Грейс с Нанси е умишлена, или случайна, но е факт, че откакто заприлича на родната красавица, популярността на Грейс скочи много в социалните мрежи. Неслучайно мис България по-миналата година спечели любовта на публиката и първото място в интернет класацията най-харесвана миска от феновете, преди да й отмъкнат приза буквално под носа.

Двете си приличат не само визуално, но и по характер

Двете си приличат не само визуално, но и по характер

Поразителната прилика между английската и българската роза не останаха незабелязани и от родните интернет потребители. Мнозина са изумени от приликата между Нанси Карабойчева и английската миска.

Nansi

Нанси или Грейс Лейси - коя е по-красива?

Нанси или Грейс Лейси – коя е по-красива?

Други пък коментират, че наистина би било шега на съдбата, ако англичанката спечели. „Тя е копие на Нанси и ако победи, ще бъде наистина голям майтап“, коментират из мрежата. Други пък са на мнение, че колкото и англичанката да прилича на мис България, Нанси Карабойчева е в пъти по-хубава от нея.

Вижте снимките и споделете и вашето мнение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар