Двоен удар! След раздялата с Алисия, Ники Михайлов изритан и от националния!

Гласувайте за статията

Феновете на вратаря убедени, че му е направена черна магия

Лош късмет преследва Ники Михайлов

Лош късмет преследва Ники Михайлов

Кошмарни дни се очертават за Ники Михайлов. След като вчера стана ясно, че вратарят се е разделил с дългогодишната си половинка Алисия, днес се разбра, че Ники е загубил и мястото си в националния ни отбор по футбол. Шокиращите новини дойдоха от лагера на националите ни, от където дойде новината, че Михайлов изобщо не е повикан за два приятелски мача а отбора.

Феновете на футболиста веднага решиха, че Ники е преследван от зла магия. „Сто процента някоя бивша го е прокълнала, не може за два дена само толкова лош късмет“, категорични са почитателите. Разбира се, сред тях има и такива, които напомнят, че преди няколко седмици вратарят счупи пръст и най-вероятно все още не се е възстановил и затова няма да вземе участие в предстоящите мачове.

Зла прокоба или просто лош късмет, факт е, че вече втори ден раздялата на една от най-любимите двойки на България е тема номер 1 сред феновете им. И макар голяма част от тях да са твърдо убедени, че любимците им нарочно се правят, че са скъсали, за да се спасят от вниманието към себе си, то повечето почитатели са изпаднали в истински траур.

„Не мога да повярвам, толкова сладки бяхте заедно, не е истина“, пишат съкрушени потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар