Двама мъже и половина — Топ 10 на култовите лафове в сериала

Двама мъже и половина — Топ 10 на култовите лафове в сериала
5 (100%) 1 vote

Двама мъже и половина разсмиват и до днес феновете с култови лафове

Двама мъже и половина може да изгуби звездите си Ангъс Джоунс и Чарли Шийн, но определено е сред най-популярните сериали в света. За девет сезона шоуто събра толкова култови лафове, че и до днес са запазена марка на звездите от сериала.

Някои от тях обаче се помнят повече от други. Особено дребнавите заяждания между Чарли и Алън и разбира се остроумията с Евелин, която бе винаги една крачка и пред двамата.

Малкият Джейк също имаше своите проблясъци. Като например репликата му към Чарли „Може да ме мислиш за тъп, но ме надценяваш…“

Двама мъже и половина роди култови лафове

Двама мъже и половина роди култови лафове

Той обаче изобщо не може да се конкурира със знаменития си баща и още по-знаменития си чичо от Двама мъже и половина.

Словесните престрелки между Алън и Чарли в „Двама мъже и половина“ невинаги завършваха в полза на любимия ни нехранимайко. Но някои от тях родиха култови лафове, като мненията му за жените, Алън и алкохолът, разбира се.

„Спокойно, Алън, всяка жена ако и дадеш достатъчно време те намразва!“, така Чарли успокои да Алън след поредната провалена среща.

„Алкохолът прави грозните жени годни за употреба.“ Познахте чия е тази философия, нали?

„Миналото ми е разделено между нещата, които не помня и нещата, които не искам да помня, а ти си и двете.“ Отново Чарли в действие. Но и Алън понякога не му остава длъжен, макар да си намира майстора.

Алън: Има специално място в ада за хора като теб.

Чарли: Добре, защото мразя да чакам на опашка.

„Алкохолът е за хора, които могат да си позволят да загубят няколко мозъчни клетки.“

Чарли (към Джейк и Алън): Знаете ли какъв ви е проблемът? Жените, пиенето… гледате ме и си мислите, че е лесно. Но това, което не виждате, са годините на тежък труд и отдаденост, който ми трябваха, за да се превърна в щастливия, безотговорен пияница, който съм днес.

„Ти си добра съпруга Алън. Не мога да повярвам, че някой щастливец още не те е забърсал!“

„Честно казано не съм мислил толкова напред в бъдещето. Мислех, че ще поразтегнем годежа за около 2 години, а до тогава знае ли човек—аз може да умра, тя може да напълнее.“

Ако някой е способен да накара Чарли да замлъкне, то това е Евелин Харпър. Майката на Чарли и Алън е толкова добра в заяждането, че направо ги изяжда за закуска. Понякога в почти буквален смисъл.

„Миличък, обещавам ти да живея достатъчно, за да идентифицирам подпухналите ти,  пропити с джин, сифилитични останки“, заяви му веднъж Евелин. И в крайна сметка се оказа права.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар