Донатела Версаче се съсухри

Гласувайте за статията

Дизайнерката се пусна по бански, уплаши нета

Модната дизайнерка Донатела Версаче  направо уплаши нета. Гуруто на модния свят буквално стресира почитателите си като се появи на плажа.

Донатела Версаче уплаши мрежата

Донатела Версаче уплаши мрежата

След купищата пластични операции, корекции и опити да изглежда по-млада Донатела реши да се появи по бански на плажа и да покаже ново тяло.

За нещастие на сестрата на Джани Версаче дебнещите я папараци не пропуснаха да я щракнат по бански. А снимките на дизайнерката с половинката й, направо взривиха мрежата.

Модната дизайнерка направо се съсухри

Модната дизайнерка направо се съсухри

Дизайнерката, която стана кожа и кости от диети, е толкова слаба, че прилича на скелет. От косата й почти нищо не е останало заради непрекъснатото третиране с перхидрол, а тялото й е като на 80-годишна баба.

Донатела преди и сега

Донатела преди и сега

В желанието си да се подмлади през годините Донатела се подлага на купища пластични операции. Дизайнерката сложи сили, наля ботокс в устните си и така си опъна лицето, че никой не можеше да я познае.

Болезнените интервенции обаче не успяха да задоволят суетната блондинка, която не спира с опитите да се подмладява. За жалост резултатите са катастрофални, особено като се има предвид, че въпреки всички процедури Донатела изглежда по-стара и от реалната си възраст.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар