Домът на Тодор Славков терен за хард купони

Гласувайте за статията

Тодор Славков прави разцепващи купони у дома, съседите пропищяли от него

Тодор Славков се забавлява като за последно у дома, но никога не го прави сам, а в компанията на огромна компания, научи Kliuki.net.

Тодор Славков

Тодор Славков се разцепва от купони, сякаш живее за последно…

Понеже от известно време той не живее с половинката си Силвия, а дъщеря му Катя е при нея, той се изживява като ерген. И тогава намира начин да уплътнява уикендите си с разцепващи купони, писа изданието HotArena.net след статия на “Всеки ден”.

Задължителни съставки на веселието са скъпи бутилки с алкохол, внушителни количества бял прах и дамско присъствие срещу заплащане. В апартамента на Тодор Славков редовно се стигало до групови изпълнения, от които съседите пропищяли. За тях се говори с по дни, а жертвите наоколо да му мислят…

Те се налагало да се изселват, когато усетят накъде отиват нещата. Почти всяка събота и неделя, хората били принудени да спят с глави под възглавниците, защото шумът и тропаницата били нетърпими.

Тодор Славков лесно привличал тайфата, тъй като почти винаги черпел, той е известен със своята щедрост, а някои негови приближени само това чакат, шушукат от кръга му. Полицията често тропала на вратата, за да усмири дивашките участници в партито, но и това не помагало.

След като униформените си тръгнат, нещата пак тръгвали постарому.

Невъзможно е да се спи, но нямаме избор, свиват рамене потърпевшите, които съжителстват наблизо до Тодор Славков. Техните жалби не са довели до никакъв резултат и те почти се отказали да се борят с пороците на бохема.

Той показа истинското си лице в Биг Брадър Олл Старс, с което ужасно притесни и семейството си, но явно това не може да го откаже от градусовите напитки. Наследничката му вече бере страшен срам сред съучениците си, защото те не спират да обсъждат татко й.

Тодор Славков обаче едва ли се замисля за тези последствия…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар