Доктор Ангел Енчев и Теди Велинова потвърдиха: Женим се

Гласувайте за статията

Хирургът на звездите и половинката му ще се врекат във вечна вярност на романтична церемония извън България

Една от звездните двойки на България е решила най-накрая да мине под венчило. Доктор Ангел Енчев и половинката му Теди Велинова са избрали 2014 година за паметното събитие. Лично двамата споделиха новината пред Гала в интервю за „На кафе“.

Доктор Ангел Енчев и Теди Велинова вдигат сватба

Доктор Ангел Енчев и Теди Велинова вдигат сватба

Пластичният хирург на звездите и манекенката ще се врекат във вечна вярност един на друг след няколко месеца. Двамата държат сватбата да бъде между пролетта и лятото, но все още не са избрали дата. Със сигурност обаче церемонията няма да се състои в България. Доктор Енчев и бъдещата му съпруга са избрали Гърция за романтичното събитие.

Основната причина за това е желанието им да сключат брак извън страната, но мястото да не е твърде далеч, за да могат приятелите и близките им да присъстват на празника им. Кумовете, които са гърци, предложили тяхната родина и така изборът бил направен. Припомняме ви, че Ангел Енчев и Теди Велинова са заедно от доста години.

Двойката има и син на една година, а миналата година двамата се сгодиха, след като доктор Енчев предложи брак на любимата си до фонтана Треви в Италия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар