Доколко полезна е диетата на Златка Димитрова?

Гласувайте за статията

Миналата година Златка доста си беше изпатила покрай една диета, която я докара до болница с преплетени черва

Златка Димитрова, диета

Златка Димитрова със съмнителна диета

Истински фурор предизвика протеиновата диета на Златка Димитрова. Както Kliuki.net писа вчера, след като плеймейтката разкри във Фейсбук на какво се дължи драстичното й вталяване, феновете започнаха да си разменят диетата като топъл хляб. Златка я разкри във Фейсбук с подробно 4-дневно меню, което й било препоръчано от известен фитнес инструктор.

Свръх голям интерес предизвика хранителният режим на Черната Златка – над 70 споделяния във Фейсбук, над 100 коментара и една от най-търсените в интернет. Но дали всъщност тази диета е полезна и не е ли твърде драстична за организма?

На практика, ако я спазвате стриктно, на 3-ия ден трябва да изядете 25 яйца!! Подчертано е, че трябва да се консумира само белтъкът на яйцето, но все пак си е много. Освен това, е задължително да си пият по 5 литра вода на ден, което също е твърде много, разсъждават диетолози относно хранителния режим на Златка.

„25 яйца?!? Това е много, бе, хора! Вредно е!“, „Ехо, с по 5 литра вода на ден ще си докарате някой диабет“, „Аз съм пробвала диетата и трябва да ви кажа, че оттогава никога през живота си не съм опитвала яйце, отвратих се“, коментират потребители. Разтропаната Златка с прякор „Так-так“, разбира се, не остана безучастна и накрая нареди всички протестиращи: „Абе нямате угодия, народе! За пореден път стигам до извода,че бг народът няма угода!!!!!“, избухна типично плеймейтката.

Припомняме обаче, че миналата година Златка доста си беше изпатила покрай една диета, която я докара до болница с преплетени черва. Така че ви съветваме да се консултирате с диетолог, преди да се доверявате на Златка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар