Добрина Чешмеджиева търси идеалния мъж

Гласувайте за статията

 

Водещата на “Референдум” по БНТ споделя, че все още не е готова за семейство и деца. Самата тя използва работата си за оправдание пред хората, че не се е задомила. Какво се крие зад тази “фасада” може да разкрие само амбициозната брюнетка, която сме виждали в “По света и у нас”. Факт е, че много съвременни жени се решават на брак средно около 30-те. Не са малко и тези, които не искат да създават деца.

Добрина не съжалява за нито един мъж, с когото се е разделила. Симпатичната водеща търси идеалния съпруг и перфектната връзка. Но и си цени свободата, затова предпочита мъж, който да не я ограничава по никакъв начин. Добрина прави силно впечатление със силното си присъствие. Тя се справя блестящо с ролята си на водеща, действа професионално и отговорно.

Доволна е от колегите си, с които работи в телевизията. Не обича интригите и клюките. Вярва в съдбата и предопределеността. Тъмнокосата журналистка обмисля добре всяко решение, не действа импулсивно и знае цената на успеха.

Признава, че е чела невероятни неща за себе си в пресата. Приема го с усмивка и споделя, че няма недвижима собственост и скъпа кола, както се тиражира в медиите. Добрина крие притесненията си зад безкомпромисното си държание, което прави впечатление в “Референдум”. Тя споделя, че няма нужното самочувствие в работата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар