До къде я докара! Крепят Галена права в дискотека?!

Гласувайте за статията

Галена обича да шокира хората, а и е голяма купонджийка – то си личи

 

Разбрахме, че Галена освен певица, го умее и като танцьорка, а освен всичко друго е и голяма купонджийка, забеляза не за първи път Kliuki.net.

Луда глава е тази Галена, но дали едва се крепи права, сами преценете!

Луда глава е тази Галена, но дали едва се крепи права, сами преценете!

Всъщност две мнения по въпроса няма! Феновете й обаче не могат да се разберат по една друга тема. На едно от последните си участия Галенчето изглежда сякаш е прекалила с любимите си шотове. Снимките говорят, според някои, а според нейните защитници – това е прекалено. „Вижте, че я крепят права, тя иначе няма да стои на краката си, толкова се е опиянила!”, бъзикат се с нея чалга маниаци. В отговор почитателите й беснеят и водят ожесточен спор: „Глупости, жената просто се е облегнала на рамото му, прави разни стойки, какви изводи си вадите пък вие”.

Галена е заобиколена от доста обожатели

Галена е заобиколена от доста обожатели

И така в мрежата се завърза нова интрига по адрес на Галена. Дали половинката на Галин обилно е вдигнала градуса на настроението с помощта на чашките или не?! Наскоро за Преслава имаше същите слухове. А преди време дори видяхме видео със звездата, където остави впечатление, че алкохолът значително й е оказал влияние. „Ами те фолкаджийките редовно си фиркат, какво лошо има, дразня се като седнат някои хора да се правят на моралисти!”, пищят във виртуала недоволни техни обожатели. Както и да стоят нещата, факт е, че когато Галена е на сцена партито минава неусетно и има какво да се разкаже.

Вижте и вие как са се случили нещата във въпросната вечер!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “До къде я докара! Крепят Галена права в дискотека?!”

  1. xaxax

    февр. 07. 2013

    bahti oligofrenite ste samo prostotii pishete..

    Reply to this comment

Добавете коментар