Дмитрий Нагиев смени ресторанта в „Кухня“ с палат (Снимки)

Гласувайте за статията

Дмитрий Нагиев смени ресторанта от „Кухня“ с палат, вижте новия му дом

Дмитрий Нагиев, който стана истинска звезда у нас със сериала „Кухня“, смени ресторанта с дворец. Актьорът неотдавна се оттегли от снимките на кулинарната поредица заради нов проект, а междувременно показа и ремонтирания си палат. Луксозният дом на 4 етажа, може да си съперничи с най-добрите архитектурни образци. Самият Нагиев не крие, че го обожава и редовно разпуска там.

Домът си актьорът купи, след като напусна шоуто „Окно“, което водеше по руската телевизия. Предаването бе наистина скандално и се радваше на огромен успех, тъй като изваждаше на показ кирливите ризи не само на обикновените хора, но и на известните.

Дмитрий Нагиев смени ресторанта от "Кухня" с дворец

Дмитрий Нагиев смени ресторанта от „Кухня“ с дворец

Самият  Дмитрий Нагиев често признаваше, че участието му в предаването го е научило да не вярва на никого. За съжаление след няколко сезона, риалити формата бе спрян, тъй като артистът започна да получава заплашителни съобщения, а няколко месеца дори му се наложи да се движи с охрана, заради опити за нападения от гневни участници, които са станали за срам пред цялата общественост.

Актьорът умно инвестира  парите от кариерата си

Актьорът умно инвестира парите от кариерата си

След края на предаването, актьорът сменя и кардинално визията си. Обръсната глава, повече тренировки в залата и имидж на дебеловрат бизнесмен. Образът всъщност е провокиран от предложението да участва в сериала „Кухня“. В поредицата Нагиев играе себе си–пенсиониран актьор, собственик на ресторант–самият той има опит с подобен бизнес, макар и не толкова успешен, както известния в сериала „Клод Моне“.

Покрай ролята си, артистът успява да натрупа цяло състояние и да обнови луксозната си къща. Четириетажното имение има доста еклектично излъчване, но Дмитрий Нагиев го обожава. „Тук си почивам пълноценно“ споделя актьорът за дома, който декорира почти сам и то с много любов.

Вижте снимки от имението на Дмийтрий Нагиев в галерията по-долу.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар