Джулия от Мис България втрещи с каруцарски език

Гласувайте за статията

Сочената за фаворитка за титлата красавица изуми и най-верните си фенове

Джулия от Мис България изуми с цинизми

Джулия от Мис България изуми с изказа си

От самото начало на шоуто „Мис България“ се води ожесточен спор между зрителите кое от момичетата, намиращи с в къщата, е най-достойно да се окичи с престижната титла „най-красива българка“. Сред фаворитките изключително бързо се нареди 17-годишната Джулия – пловдивчанката, която втрещи и публика, и жури с признанието си, че все още е девствена.

Тези й думи някак автоматично я поставиха в категорията „нежно и невинно момиче“. В допълнение към това, красавицата до момента не е влязла в сериозен конфликт с нито едно от другите момичета. В интернет съвсем естествено се появиха мнения, че девойката трябва да бъде победител, тъй като притежава всички качества, необходими на една Мис – красота, интелект и добро възпитание.

Последното обаче е подложено на доста солидно съмнение и то заради самата девойка. В личния си профил във Фейсбук Джулия е отговорила на въпроса „Кои са най-често използваните от нея думи и изрази“. Отговорът на сладураната е повече от неочакван. Думите, които Джулия признава, че използва ежедневно, отиват повече на някой каруцар отколкото на красиво и нежно момиче, при това претендентка за титлата „Мис България“.

Разбира се, част от потребителите скочиха в защита на любимката си, заявявайки, че няма нищо възмутително в думите й, тъй като всяко нормално 17-годишно момиче говорело така. А вие как мислите? Вижте кои са най-често използваните от Джулия думи и преценете дали това трябва да бъде начина на изказване на едно младо момиче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар