Джулия от „Мис България“ красива и без грим

Гласувайте за статията

Мис Пловдив очарова публиката с естествена красота

Направо да й завиди човек! Хубавата Джулия Стоянова от Пловдив очарова жури и публика още с първата си поява в „Мис България“. Но и извън светлините на прожекторите красавицата е прекрасна и то без грим.

Джулия от "Мис България" очарова без грим

Джулия от „Мис България“ очарова без грим

Снимки на Джулия без макиаж се появиха в социалната мрежа. На тях красавицата изглежда напълно естествена и очарователна.

Пловдичанка очарова с естестествена красота

Пловдичанка очарова с естестествена красота

За разлика от някои други претендентки, които без грим доста стресираха аудиторията Джулия изглежда перфектно. Естествени къдрици, прелестна усмивка и прекрасни зелени очи, които плениха доста сърца в мрежата.

Дали мис Пловдив ще стане и мис България?

Дали мис Пловдив ще стане и мис България?

Но освен хубава и миловидна Джулия плени зрителите и с моралните си ценности. За разлика от съперничките си 17-годишната красавица, призна, че все още е напълно невинна и чака голямата любов. Признанието й разтърси журито, които останаха със зяпнали уста. А зрителите отсъдиха, че именно порядъчна, невинна и морална красавица заслужава титлата Мис България.

Освен това хубавицата не се смущава да застане пред обектива без капка грим. Дали освен всички тези качества, притежава вътрешна красота и доброта, необходими за една мис, тепърва ще видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар