Джулиана Гани готви в оскъдно костюмче – копира Николета

Гласувайте за статията

Джулиана Гани да не види нещо от Николета, а уж не я обичаше и злословеше за нея

Джулиана Гани готви в оскъдно костюмче, нещо което веднага ни напомни на една фотосесия на Николета.

Джулиана Гани

Джулиана Гани в кухнята, така се готви, момичета!

Преди месеци плеймейтката позира именно така в кухнята, сега и Мис Силикон я последва, видя Kliuki.net. А уж не я била харесвала.

Явно това ще е новата мода. Готвене с оскъдно или изцяло без облекло. И после не се гледали една от друга. Само се копират, нищо че не се обичат, реагираха в нета.

Мис Силикон освен, че готви като Николета Лозанова в оскъдно костюмче, ами и като нея изобщо не може да готви. Трябва да им признаем, че на снимки го издокарват, но само до там. За мераклиите да им опитат гозбите си е истинско екстремно преживяване, кискат се потребителите.

Джулиана Гани вече се чуди как да обърне прожекторите към своята личност. Те някак все й се измъкват и осветяват някой друг. Този опит да копира Николета Лозанова повече изглежда като отчайващо действие на една жена, мечтаеща за слава.

Джулиана Гани все се опитва да впечатли и грабне сърцата на хората и все не й се получава. Позицията й да е все в сянка не помръдва и не помръдва. За една Мис Силикон това сигурно е убийствено.

Един от поредните опити на Джулиана Гани да блесне беше и участието й в конкурс за желани дами. Успя да изгрее като една от фаворитките, но не съвсем. Имаше страшно много коментари по адрес на визията й. Масово я оплюваха и осмиваха.

Преди години прекаленият силикон и тези подобрения по нея можеха и да привлекат внимание, но днес хората искат невинност, чистота и естествена красота.

Е,сега вече на всички им става ясно защо след толкова опити и различни подходи за привличане на вниманието се стигна и до последния. Да се копира Николета Лозанова в кухнята. Точно тази, на която Джулиана Гани въобще не симпатизира и не й е по вкуса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар