Джудит на Цеци Красимирова я засенчи (Снимки)

Джудит на Цеци Красимирова я засенчи (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Джудит на Цеци Красимирова тръгна по нейните стъпки

Дъщерята засенчи майката, това коментират потребителите в интернет пространството. Джудит, дъщерята на топ манекенката Цеци Красимирова прави първи стъпки като модел. Тя е решила да си пробва късмета в модните среди. Наследничката на Цеци вече реализира първите си изяви като манекенка и се хвали с снимки, които ще й служат за реклама при кастинги у нас и извън страната. Красавицата иска да се пробва на испанските подиуми.

Джудит на Цеци Красимирова тръгна по нейните стъпки

Джудит на Цеци Красимирова тръгна по нейните стъпки

Въпреки, че двете страшно си приличат , Джудит притежава изтънчена красота , по светла коса и не толкова мургава кожа и блести с естествения си чар. Цеци е известна в модните среди със своята натрапчива и вулгарна хубост, оценена от модните специалисти и авторите на чалга по онова време. В момента бившата моделка не изглежда толкова добре, заради многото пластични операции, а не на последно място и заради годинките, които вече й личат, въпреки корекциите.

Джудит КрасимироваКрасимирова подкрепя седемнадесет годишната си щерка , но я съветва да се пробва и в киното. Двете, обаче са на едно мнение, кариерата й да е в чужбина, не в България, научиха от hotarena.net.

Припомняме ви, че Цеци и Джудит съвсем скоро се върнаха в родината. Те живееха в Барселона през последните години. Решението да се завърнат в България взела майката, която не одобрява средата, с която била заобиколена Джудит. Най-големите тревоги на загрижената Цеци били, наследницата й да не се обвърже с неподходящ мъж и да не роди толкова малка, както се случи на нея преди време. Напоследък, красивата й щерка се прибира в къщи доста късно и между двете имало напрежение.

Джудит КрасимироваЦеци Красимирова бе забелязана да обикаля елитните столични училища в търсене на най-подходящото за красивата Джудит. Образованието на бъдещата модна икона е много важно и това накланя везните в полза на решението двете да се завърнат в отечеството си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар