Джудит Красимирова с първи изяви като модел

Гласувайте за статията

Джудит Красимирова пое по стъпките на Цеци Красимирова, официално е модел

Джудит Красимирова направи първите си изяви като модел, видя Kliuki.net.

Прекрасната наследничка на Цеци Красимирова ще бори нейните върхове, стига да успее да трогне публиката по същия начин. Засега е успяла да очарова специалистите в Барселона, а близките й се радват на стъпките към професионалната й кариера.

Джудит Красимирова

Джудит Красимирова в ежедневието, а по-долу и като модел

Джудит Красимирова обаче не изпъква с фаталната красота на майка си. Тя е по-нежна и със светла коса, докато Цеци Красимирова беше уникална със своето леко натрапчиво и вулгарно излъчване. Това се харесваше не само на модните експерти, но и на създателите на чалга клипове.

Цеци Красимирова участва в не един или два, привлече интереса и на самия Азис. Джудит се очертава да бъде по-скромна, поне към този момент, тъй като още не е пълнолетна. Момичето живее с родителката си в чужбина. Двете не смятат да се връщат в България, те предпочитат да имат по-дискретно ежедневие.

Въпреки това Джудит Красимирова веднага е лансирана от Цеци, за да може да пробие отрано в сферата.

Приятелките на дъщеричката са във възторг от кандидат-звездата и не спират да я хвалят в мрежата. Със сигурност това ще е причина за появата на нови обожатели покрай Джудит, а Цеци ще се чуди как да я опази от техните намерения. Крехката хубавица едва ли ще се поддаде лесно, тъй като е известна със своя силен характер, благодарение на самата Цеци Красимирова.

Манекенката я е възпитавала така, че да умее да се справя с живота напълно сама, а после да очаква подкрепа от околните. Джудит Красимирова тепърва ще се учи да разграничава истинските хора до себе си от онези, които я търсят заради интереса си.

Сега, когато ще става популярна, това ще й бъде важен урок.

Вижте сами как пое по стъпките на Цеци Красимирова!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар