Джудит Красимирова отсега разбива по бански

Джудит Красимирова отсега разбива по бански
5 (100%) 1 vote

Джудит Красимирова – момичето на неотразимата Цеци, отсега разбива по бански

Джудит Красимирова е достойната наследничка на Цеци Красимирова.

Kliuki.net вече ви разказа, че тя направи началните си стъпки като модел наскоро.

Джудит Красимирова

Джудит Красимирова по бански

Нежната и крехка хубавица вече прохожда в кариерата на мама. Двете са в Барселона, където живеят и работят. Те не мислят за България, отдавна са се установили там и нямат намерение да гледат назад.

Джудит има своите приятели и среда в Испания. Тя учи и се развива отлично. Дъщерята на Цеци Красимирова е в една прекрасна възраст, златните шансове са тепърва пред нея.

Джудит Красимирова

Джудит Красимирова

А като се има предвид, че е в чужбина, със сигурност възможностите ще са далеч повече, отколкото ако беше тук. Джудит Красимирова изглежда щастлива.

Тя редовно се забавлява със своите дружки, Цеци я води на почивки, но и следи дали тя заляга здраво над уроците. Русокоската няма как да проявява волности, независимо, че е тийнеджърка и сигурно много й се иска да го прави.

Цеци неслучайно се гордее със своето момиче. То е не само красиво, но и умно, грижовно и възпитано.

Джудит Красимирова рядко разкрива прелестите си в мрежата, но визията й по бански накара всички да замлъкнат. Те веднага я определиха като русалка и несъмнено обра точките сред потребителите. Фаталното излъчване на Цеци Красимирова почти не се открива в Джудит.

Нейната хубост е съвсем различна – деликатна, с млечна кожа, от висока класа и несъмнено уникална. Близки на Красимирова споделят възхищението си и подчертават, че в семейството им всички жени са изключителни. Джудит Красимирова тепърва ще покорява върхове.

След като наскоро участва в първата си фотосесия като модел, то вратите предстоят да се отварят една след друга, а всички да й се радват на успехите.

Нещо, което впечатлява при нея, е че Джудит не пази чак такава строга линия, за да прилича на известните манекенки – тя има типичните извивки на Цеци, заради което вероятно ще е още по-търсена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар