Джордано е новата звезда с убийствен хит за Коледа?!

Джордано е новата звезда с убийствен хит за Коледа?!
3 (60%) 4 votes

Джордано стана звезда заради потресаващото си парче за Коледа

Джордано е от Стара Загора и вече е хитмейкър, видя Kliuki.net.

Той е авторът на убийствено парче за Коледа, което хем потриса мрежата, хем побърква всички и ги кара да споделят като бесни. Творението се радва на успех, това е безспорно!

Джордано

Честита Коледа от Джордано! Как ви се струва?!

Може да е необяснимо, но фактите говорят, а тогава… знаете, всички мълчат. Джордано пък е много горд с постижението си. Неговите познати се изреждат да му сипят комплименти за видеото, а той е на върха на щастието си, защото тепърва славата ще го носи на ръце.

Само след броени дни, не само медиите ще гърмят за Джордано, телевизиите ще го канят, като цяло го очакват подигравки, но и изстрелване към върха. Явно безумните идеи се котират през последните години, а ние първи забелязахме реакциите на потребителите.

Никой не остава безучастен, когато си завърти записа на Джордано. Той поздравява всички за Коледа и Нова година, пее едни такива бисери, че сто процента ще плачете от смях.

За гения от провинцията се знае малко, но едно е важно – Джордано обича музиката и няма намерение да се оттегля, каквото и да е мнението на някои. Неговият стил е неопределен, въпреки че се представя като изпълнител в сферата на попа, “черното” и танцувалния жанр.

Джордано е напипал някаква ниша и бързо ще се прочуе, той вече е кандидат-звезда, след като преживява този бум във Фейсбук. А кой е той, ще ви разкажем съвсем скоро, защото сигурно много ще ви се иска да научите.

Да, всяко чудо е за три дни, но в случая ще е малко повече…

Остават 15 дни до Коледа, нека Джордано празнува и да бере плодовете на нестандартния си хит – вижте!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар