Джийсън унижен до крайност от ученици в автобус

Джийсън Брад Люис е бил нападнат от гамени в автобус, били го и го плюли, брадърът се изплашил много

Джийсън
Биха и плюха Джийсън!

Джийсън Брад Люис е бил бит, плют, обиждан и крайно унижаван от ученици в автобус. Група тийнейджъри засекли брадърът в превозното средство и го нападнали брутално вчера следобед. Очевидци разказват, че Людмил, както е истинското му име, бил обиждан най-вече на тема сексуална ориентация.

В началото учениците започнали с подигравки, като Джийсън се стараел да не им обръща внимание. В един момент едно от момчетата посегнало и ударило певеца, писа Pik.bg.

След това се започнали шутове и обиди, един от учениците хвърлил дъвката си по Джийсън, а друг го оплюл. „Унижаваха го пред всички и никой нищо не направи. Джийсън доста се изплаши и на следващата спирка побърза да слезе. Ако и те бяха слезли след него, щеше да стане страшно“, разказват очевидци.

Припомняме, че с участието си в Биг Брадър Ол Старс Людмил спечели симпатиите на някои зрители, но повечето не одобряваха поведението му. Той бе върл противник на Златките в Къщата и непрестанно ги тормозеше психически, а дори и физически.

С това Джийсън Брад Люис си спечели много врагове и подобни ексцесии като случката от автобуса се очакваха. За момента певецът мълчи за инцидента.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.