Джийсън и Пенка прекалиха! Забиха нож в снимката на Златка!

Джийсън и Пенка прекалиха! Забиха нож в снимката на Златка!
5 (100%) 1 vote

Шегаджиите се увлякоха с номерата си

В истински филм на ужасите влязоха съквартирантите в „Биг Брадър“. Джийсън Брад Люис и Пенка не спират с номерата си, които стават все по-зловещи. Докато Пенка погажда едни номера на моделките, то Джийсън направо стана брутален. Брадърът заби нож в снимката на Златка Райкова, която изпадна в абсолютна истерия.

Съквартирантите са в истински шок и вече се чудят кой им прави номера. Двамата зевзеци обаче така уплашиха звездите, че момичетата изпаднаха в истерия. „Полудяха!“, „Тепърва купона започва“, триумфира Джийсън. След като изрисува мустаци и бради на двете, графичния дизайнер продължава да им прави номера. Пенка се присъедини към него и спретна такъв номер на Черната Златка, че последната отчаяна изплака „Как ще живея с тях“, след като преживя и тя неприятен сблъсък с анонимния пакостник в Къщата.

Джийсън и Пенка побъркаха Златките

Джийсън и Пенка побъркаха Златките

Звездите са с толкова опънати нерви, че направо не могат да повярват какво се случва. Никой не е застрахован, а Златките са едва първите жертви на опасната комбина. И докато Пенка и Джийсън се забавляват с номерата си, то отвън картинката изглежда доста зловещо.

Момичетата са в ужас

Момичетата са в ужас

zlatizlatka 2А зрители са на мнение, че графичния дизайнер е добре да бъде изведен от Къщата. Преди някоя от моделките да е получила нервна криза. Или припадък от ужас.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар