Джена засенчи със силикон отслабналата Преслава!

Джена засенчи със силикон отслабналата Преслава!
3 (60%) 2 votes

Джена вече засенчва яко със силикон отслабналата Преслава, която се лиши от пищното си деколте

Джена вече засенчва яко със силикон Преслава!

Преди любимката беше номер 1, а днес е просто прекалено слаба, за да й останат, каквито и да е прелести…

Джена засенчва със силикон Преслава, която вече няма нищо в деколтето

Джена засенчва със силикон Преслава, която вече няма нищо в деколтето

За жалост Преслава отдавна не се класира сред пищните гърли на фолка, които изпъкват с бюст. В момента Джена определено е в първите редици, ако става дума за внушителни форми.

Джена по принцип има от природата в повечко, а силиконът допълнително е уплътнил деколтето й. Скоро двете се събраха заедно в дискотека и когато се щракнаха, истината лъсна отвсякъде, забеляза Kliuki.net.

Феновете на Преслава веднага обърнаха внимание на трагично сплесканите моцарелки, които нямат нищо общо с това, което беше преди години. Неслучайно мнозина я оплакват така, че все едно им е откраднала лична собственост.

Просто хората я обожаваха такава, каквато е – макар и с малко повече килограми отгоре, което не пречеше тя да има страхотно тяло и излъчване. Днес Преслава е като схумната, както в лице, така и във фигура.

И как после ще й остане нещо да показва деликатно изпод роклите, при условие, че се стопи неузнаваемо. За разлика от нея Джена развява щедро даденостите си, при това го прави по особено провокативен начин – с тоалети, които разкриват едното й рамо.

Напоследък асиметричните модели са станали слабост на Джена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар