Джена върти скандална любов с млад богаташ (СНИМКИ)

Джена върти скандална любов с млад богаташ (СНИМКИ)
5 (100%) 3 votes

Джена върти скандална любов с млад богаташ, а връзката им се оказва просто пиар

 

Джена върти скандална любов с млад богаташ!

Връзката на певицата с Гино Ташев, по-известен като Джино Бианкалана, се оказва просто пиар, пише изданието lifestyle.bg по информация на „Шоу“. Те се правят, че много се обичат, но отношенията им били продиктувани от общ интерес, разказват запознати.

Джена върти скандална любов с този млад богаташ

Джена върти скандална любов с този млад богаташ

Джена изнудвала заможните си ухажори, представяйки се за особено желана и атрактивна. Младият красавец пък се фукал като паралия, но всъщност го издържал баща му, а освен това е женен за италианка.

С Джена се запознали в Чикаго, а Гино отдавна се надявал да му се отворят портите на нашия хайлайф. Така двамата започнали да си правят взаимна реклама. Джена явно няма скрупули в личния си живот и умее да вади изгода от него, коментират я усърдно във фолк средите.

Преди време тя се забърка в много пикантна история, в която баровец твърдеше, че го е използвала и той налял над 200 бона в нея. Дали всичко с Гино Ташев е една пародия за пред хората, за да може Джена да предизвиква ревност в кандидатите си, а после да я обсипват с подаръци, тя надали ще признае…

Вижте снимките и сами преценете, но така или иначе, за всички е ясно, че Джена върти скандална любов с млад богаташ!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар