Джена стресна феновете си с „венецианска визия”

Джена стресна феновете си с „венецианска визия”
5 (100%) 1 vote
Пайнерката Джена изплаши посетителите с вида си на едно от последните си участия

Фолкфурията Джена се появи с доста странна визия на едно от последните си участия. Тя не бе просто гримирана, а с нарисувано по „венециански” лице. Гримът тип „венецианска маска” стресна феновете на певицата, които не са свикнали да я възприемат по този начин.
Вероятно Джена се е опитала да изкопира екстравагантната звезда Лейди Гага, но ефектът едва ли е постигнат. Феновете на певицата се чудеха защо тя е синя в лицето и дали не е станала жертва на домашно насилие или побой. Други пък просто коментираха, че изглежда като клоун.

Джена

Ето с тази визия Джена изненада феновете си

Консервативната рокля на пайнерката съвсем не подхождаше на яркия й макиаж. Изпълнителката бе облечена в прилепнала черна рокля, чийто презрамки едва удържаха мощния й силиконов бюст. Обеците на певицата, твърде масивни, също бяха в синхрон с „венецианската” й маска – видяха посетителите.
Въпреки ексцентричния си вид, Джена с гордост позираше пред обективите на феновете, явно горда с новата си визия. Тя не отказваше снимки със свои почитатели. Другото, с което певицата впечатли посетителите на заведението, беше тъмният и загар. Този тен, нетипичен за зимния период, явно е добит в солариумите – предположите почитателите на Джена, чието истинско име е Десислава Неделчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар