Джена се сгоди, сама се похвали

Джена се сгоди, показа пръстен с диамант

Джена се сгоди. Певицата се похвали с огромен диамантен пръстен пред фенове в Пловдив.

Певицата бе на участие в клуба, когато двойка младоженци я помолиха за поздрав към тях. След като изпълни музикалното пожелание, Джена оповести новината.

„Желая ви щастие и аз се сгодих, дано скоро ме споходи същата емоция“, обяви възторжено звездата. Новината предизвика фурор сред почитателите на изпълнителката.

Самата Джена досега не е споделяла, че има мъж в живота си, а и упорито се твърдеше, че половинката й Джино отдавна я е зарязал. Оказа се, че двамата са все още заедно и се обичат, както преди.

Джена се похвали, че е сгодена
Джена се похвали, че е сгодена

Бизнесменът дори поканил певицата в САЩ, за да му гостува. Именно по време на американската разходка, фолк звездата получила годежния пръстен, пише zvezdno.bg.

Певицата се фука с огромен пръстен
Певицата се фука с огромен пръстен

Що се отнася до Джена, фолк фурията е на седмото небе. След скандала, който разтресе фамилията й и обвиненията в изнудване срещу нея, изпълнителката се покри.

Щастливецът е Джино, а сватбата вероятно ще е в САЩ
Щастливецът е Джино, а сватбата вероятно ще е в САЩ

Тя категорично отрече, да има нещо вярно в изказванията на мъжа, обявил, че е бивше нейно гадже. И отказа да коментира темата след това.djena 2

Към днешна дата певицата дори не си спомня за неприятната драма. Вместо това доволно и щастливо прави планове за бъдещата сватба.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.