Джена преди огромния си силикон – виж я в 8 снимки

Гласувайте за статията

Джена днес има огромен силикон, който днес разхожда гордо по сцената на кръчмите

Джена изумява с промяната си по отношение на силикона, видя Kliuki.net.

Джена

Джена преди силикона

Ако сравним снимките й отпреди и сега, става ясно, че трансформацията е повече от внушителна. 800 кубика е наляла певицата, за да удари конкуренцията в земята.

След като не може по естествен начин, защо да не го направи така?! Плащаш и получаваш – така е в днешно време. Не е тайна, че Джена е намерила парите чрез спонсор, пише изданието HotArena.net.

Тя отдавна мечтаела да си окичи мега дините, но нямало как да събере сумата, която за онова време била поне 4 бона.

Джена

А днес прелива отвсякъде!

И така родената в Разград, използвала при първа възможност да бръкне в джоба на свой ухажор, за да се уреди с обиколка ала Памела Андерсън.

И днес Джена определено разбива с нея!

Тя държи първото място в това отношение, а натуралната бомба Преслава отдавна си ги намали и не може да се мери с нея. Джена е прекалила с обема, но това на нея й се нрави, така че мнението на околните не е важно в случая.

Но специалистите са предупредили звездата, че гравитацията няма да я пощади и ще трябва пак да се подложи на операция. Увисването вече се забелязва при Джена, но тя щедро ги вади на показ и грам не се впечатлява от ефекта, който провокира.

Често я сочат с пръст, че е като дойна крава, но явно това не може да я съсипе, защото силният пол пък си умира за формите й. И с тях обаче Джена не успя да задържи годеника си, но вината си е само нейна, защото го окичила с рога, гласят слуховете зад гърба й.

Пайнерката е една от най-пресметливите и измамни представителки на фолка, които имат славата на мъжемелачки и златотърсачки.

Вижте сами любимката на хиляди каква беше преди имплантите!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар