Джена обиди феновете, ходи с една и съща рокля по участия

Джена обиди феновете, ходи с една и съща рокля по участия
5 (100%) 1 vote

Джена с една и съща рокля по участия, фенове недоволстват

Фолк певицата Джена се подвизава с една и съща рокля по участия вече дни наред. Изпълнителката на „Как не се уморих“ обра негативните коментари заради тоалета си.

Фолк певицата се появи с дълга черна рокля на последното си участие и превърналите в запазена нейна марка уникални маникюри. Фенове обаче коментират, че им е писнало да виждат любимката си с един и същ тоалет по участия.

Джена с една и съща рокля по участия

Джена с една и съща рокля по участия

djena 22

„Е, как не й омръзна!“, „Всеки път с една и съща рокля“, „Джена преоблечи се“, гласят призиви в мрежата. Други защитават любимката си, твърдейки, че Джена изглежда изключително добре и всъщност не всеки ден се появява с един и същ тоалет, а само по няколко дни в седмицата.djena 2

Изпълнителката открай време е известна със скъперничеството си и с факта, че рядко харчи пари за гардероба си. Запознати шушукат, че редовно обикаля магазините за втора употреба или преоценени стоки, за да се уреди с евтини рокли за участията си.

По всичко изглежда, че за разлика от колежките си, певицата никак не държи да е супермодерна модерна или да носи дизайнерски рокли. Нещо повече – Джена проявява завидна пестеливост като се появява с един и същ тоалет на няколко участия, оплакват се почитатели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар