Джейн Сиймур и Джо Ландо – все така готини и сега

Джейн Сиймур и Джо Ландо – все така готини и сега
5 (100%) 1 vote

Любимците на зрителите от култовия сериал се събраха за обща фотосесия

Джейн Сиймур и Джо Ландо се събраха отново след "Доктор Куин-Лечителката"

Джейн Сиймур и Джо Ландо се събраха отново след „Доктор Куин-Лечителката“

Безспорно един от най-хитовите сериали в историята на телевизията е сагата за „Доктор Куин – лечителката“. Преди години поредицата приковаваше хиляди хора пред малките екрани, за да проследят с трепет живота на Микаела Куин и нейния любим – индианеца Съли. Съвсем естествено, двамата актьори, изпълняващи главните роли – Джейн Сиймур и Джо Ландо за отрицателно време се превърнаха в любимци на публиката.

След края на поредицата обаче двамата се загубиха от очите на феновете си. За да се съберат години по-късно за специална фотосесия, с която да покажат, че все още са близки приятели. И изглеждат все така добре, макар и прехвърлили 60-те. От kliuki.net успяхме да се доберем до две от снимките от сесията и ги публикуваме специално за вас. На единия кадър Джейн и Джо са по бански и демонстрират перфектна форма. А на другия екранните Микаела и Съли позират с дрехи, с които се появявах в сериала.

Любопитен факт е, че по време на снимките на поредицата двамата актьори са прехвърлили романтичните си чувства и извън екрана. Двамата изживяват бурна афера, като актьорът дори обмисля да предложи брак на любимата си. Джейн обаче го изоставя, за да мине за четвърти път под венчило с Джеймс Кийч. Въпреки това двмата си остават добри приятели и до днес, като Джо дори с любов заявява, че обича колежката си като сестра.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар