Джейн Сиймор показа порасналия си наследник

Джейн Сиймор показа порасналия си наследник
5 (100%) 1 vote

Холивудската звезда Джейн Сиймор направо срази феновете на червения килим.

62-годишната актриса изглежда поне 20 години по-млада и това си личи. На последната поява, екранната доктор Куин се появи в компанията на симпатичен младеж. И докато светските хроникьори шушукаха, че това вероятно е най-новият й приятел, мъжът се оказа не друг, а най-големия син на звездата.

Джейн Сиймур показа сина си

Джейн Сиймор показа сина си

Младият Шон Флин наскоро влезе в светските хроники с новата фотосесия на Джейн на плажа. Именно той успя да заснеме актрисата по бански край Малибу.

Актрисата сияе на 62

Актрисата сияе на 62

Чаровникът е най-големия син на Джейн, която има още три деца. Дъщеря Кейти, грижите, за която споделя с баща й Дейвид Флин и близнаците Джони и Крис от последния й брак с режисьора Джеймс Кийч.

Двойката изненадващо се разведе наскоро след повече от 14 години брак. Въпреки това звездното семейство запази приятелските отношения помежду си.

Въпреки че самата тя е майка на цели четири деца, Джейн намери сили да отгледа и две доведени — тя е втора майка на Джени Флин и Калън Кийч — децата на двамата й бивши съпрузи от първите им бракове.

За тях Сиймор казва, че не прави разлика между своите и доведените си деца. И обожава огромното си семейство, с което се старае да прекарва всеки свободен миг заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар