Джейн Сиймор и Джо Ландо – млади и влюбени

Джейн Сиймор и Джо Ландо – млади и влюбени
4 (80%) 2 votes

Любимците на зрителите изживяват бурна връзка, актрисата зарязва половинката си пред олтара

Джейн Сиймор и Джо Ландо по времето, когато все още бяха влюбени

Джейн Сиймор и Джо Ландо по времето, когато все още бяха влюбени

Джейн Сиймор и Джо Ландо бяха сред любимците на телевизионните зрители през 90-те години. Двамата актьори изиграха влюбените Микаела Куин и Съли в емблематичния сериал „Доктор Куин лечителката“. Малцина от феновете им обаче знаят, че любимците им пренасят любовта си и извън екрана и изживяват бурна любовна връзка.

Въпреки, че е с цели 10 години по-голяма от половинката си, актрисата и колегата й бързо се превръщат в еталон за стабилна и красива холивудска двойка. Двамата обаче рядко се появяват заедно, за да избегнат любопитните очи на папараците. От kliuki.net успяхме да се доберем до непоказвана до момента снимка на все още младите и влюбени звезди. Въпросният кадър е от 1992 година, когато Джейн и Джо за пръв се появяват заедно и афишират любовта си на ежегодните награди „Пийпъл Чойс“.

Връзката им продължава няколко години, а влюбеният Джо дори дори започва да прави планове да се ожени за любимата си. Точно тогава обаче актрисата решава да го зареже и да се хвърли в обятията на четвъртия си съпруг Джеймс Кийч. Макар никога да не признава публично, близките на актьора издават, че предателството на Джейн разбива сърцето на Джо.

Въпреки всичко той успява да се съвземе и днес екранните доктор Куин и Съли са много добри приятели.

Jane & Joe1

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар