Джей Ло повече от гореща на 45! (Убийствена фотосесия)

Гласувайте за статията

Джей Ло стои до мацка на 20 и няма никаква разлика, гордее се самата тя с формите си

Джей Ло е собственичка на прочутите пищни форми, но последната й фотосесия доказва, че тя и така изглежда перфектно!

Джей Ло

Джей Ло е повече от гореща на 45!

Kliuki.net публикува снимките, от които сами ще се уверите как стоят нещата. Повече от гореща е на 45, а мадама на 20 трудно може да се мери с нея, както и самата тя се гордее, пише изданието HotArena.net.

Да, вярно е, че в последните клипове на Дженифър Лопес, тя е заобградена от млади красавици, на които не отстъпва по нищо, абсолютно нищо. Кожата й е съвършена, тялото й е идеално, нищо че не е като на слаботелесна манекенка.

Отдавна скелетоподобните не са на мода, а и никога не са били номер 1 в очите на силния пол, хвалят Джей Ло в мрежата. Певицата се грижи за себе си и твърди, че няма нищо изумително в това да бъде готина на тази възраст.

Прекрасна е, нали?!

Прекрасна е, нали?!

Нито пък има от какво да се срамува, когато я сочат с пръст, че се показва в провокативни сцени. Тя може да е майка, но никога не е прекрачвала границата на добрия вкус, а и децата й надали имат против да я гледат толкова божествена.

Важното е, че тя самата се чувства комфортно в кожата си и спокойно може да забие поредното парче с доста години по-малък от нея, възхищават й се още феновете.

Несъмнено Джей Ло има хиляди последователи, което се дължи не само на творческата й работа, но също на онази лъчезарна и жизнена природа, която виждаме да личи и тук. Желязната дисциплина на Лопес й помага да е винаги на върха, независимо от критиките, че тя не блести с особен талант.

В крайна сметка Джени демонстрира, че след като от доста време не е слизала от топ класациите, за това се искат единствено и само упорити усилия, а не късмет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар