Джъстин Тимбърлейк – отново сам

Гласувайте за статията

Известният сваляч Джъстин Тимбърлейк за пореден път остана сам, след като Джесика Бийл го отсвири. Двойката се събира и разделя вече 5 години.

Джъстин не спря да си играе с търпението на нежната си половинка, която му прощава години наред. Известен с забежките си, той обича да демонстрира лековато поведение, което този път ще му струва много.

Според слуховете двамата вече не са заедно, след прощалното парти, което организира Бийл. Показната им раздяла е една от многото, които Джъстин и Джесика си организират. Те имат слабост да се изявяват по този начин, но дали този път е окончателно…

Системните изневери на “лошото момче”, пиянските му запивания и лошите навици излизат извън контрол. Верен на репутацията си, той подхранва непрекъснато медиите с плейбойските си изяви. Факт е, че малко холивудски красавици могат да останат безразлични към него.

Мила Кунис е новата муза на Тимбърлейк, която той упорито ухажва. А красавицата няма нищо против.

Джъстин се слави като добър познавач на женската психика, той знае как да умилостиви дамата на сърцето си, както и как да подкопае самочувствието й.

През леглото му минаха красавиците Камерън Диас, Бритни Спиърс, Алиса Милано, Джена Дюан, Стейси Фъргюсън и др.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар