Джаро в екшън сцена от „Под прикритие“ 4 (Ексклузивно видео зад кадър)

Гласувайте за статията

Джаро лети с колата в екшън сцена от „Под прикритие” 4, разкрива ексклузивно видео зад кадър от новия сезон

 

Джаро не само, че е жив, но и лети с колата в екшън сцена от „Под прикритие” 4!

Това разкрива ексклузивно видео зад кадър от новия сезон, което публикува Kliuki.net.

Джаро лети с колата в екшън сцена от "Под прикритие" 4

Джаро лети с колата в екшън сцена от „Под прикритие“ 4

Любимият мафиот остави в изумление зрителите, защото в последния епизод, той хукна в гората и се предполагаше, че е прострелян.

Преди това той гръмна врага си Иво Андонов и се покри, за да не го стигне полицията, която вече беше по петите му. Марто Шмекера също тръгна да го дири в преспите, но очевидно Джаро се е измъкнал.

От снимките, които сега вървят за „Под прикритие”, разбрахме, че Петър Туджаров движи маскиран, за да не го хванат. Той не сваля тъмните си очила и шапката, но изглежда в някой момент все пак е засечен и се налага да се метне зад волана и да се изпари с мръсна газ. Джаро подвиква по пътя: „Бегай, бегай!”, ръсейки цинизми в свой стил.

Несъмнено образът му е едни от най-култовите в крими сериала, който се очаква с огромно нетърпение от публиката. Трябва ви още малко търпение и най-късно в края на ноември ще видим всичко това, което се разиграва между основните герои във филма.

А сега се насладете на актьора Михаил Билалов в ролята на Джаро – ето как лети с колата в екшън сцена от „Под прикритие” 4!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар