Джансу от „Огледален свят“ изненадващо слаба (Вижте как се стопи)

Джансу от „Огледален свят“ изненадващо слаба (Вижте как се стопи)
5 (100%) 2 votes

Седеф Шахин демонстрира завидна фигура

Звездата от „Огледален свят“ Седеф Шахин демонстрира визия на манекенка в последно време. Чаровната актриса изиграла една от най-противоречивите роли в сериала—на Джансу, сподели тайната си за нова визия. Чаровницата демонстрира изключителен дух и воля, за да отслабне. И в свое интервю споделя, колко й е трудно да се справи с килограмите.

Подобно на колежката си Хазал Кая и Седеф дълго време бе критикувана от зрителите заради теглото. Младата актриса изглеждаше доста пухкава в сериала, макар и не прекалено.

Джансу от "Огледален свят" преди и сега

Джансу от „Огледален свят“ преди и сега

Публиката обаче заяви, че не подхожда на една млада звезда да изглежда по подобен начин. И по тази причина Седеф реши, че ще отслабне. „Не ми беше лесно. Обожавам сладко, а трябваше непрекъснато да си повтарям „Това не е добре за мен, не е полезно“, споделя Седеф.

От симпатична пухкавелка

От симпатична пухкавелка…

... в стройна красавица

… в стройна красавица

Наложила си да спре всякакви газирани напитки, сладкиши, тестени закуски и да мине само на плодове и зеленчуци. Наред с това след края на филма започнала и редовно да спортува. Благодарение на което се превърнала в привлекателна млада дама, която очарова публиката.sedef 2

sedef 4Докато не е на снимачната площадка Седеф се изявява в малък театър в Истанбул. За сцената казва, че ще си остане първата й любов, но киното също не е сфера на изява, която доброволно би напуснала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар