Дивна през годините – от малко момиче до отракана тийнейджърка (Снимки)

Дивна през годините – от малко момиче до отракана тийнейджърка (Снимки)
3.67 (73.33%) 3 votes

Дивна се преобрази буквално пред очите на зрителите и от малко момиченце се превърна в самоуверена мацка

Дивна успя да се наложи в музикалното пространство още на невръстната възраст от 9 годинки. Госпожицата покори всички с гласа си и съвсем заслужено спечели музикалния формат на Слави Трифонов „Пей с мен“, в който си партнираше със суперзвездата Миро. Още тогава Дивна покори зрителите с детския си чар и обаяние. Как стоят нещата няколко години по-късно?

Дивна - от малко момиче до самоуверена госпожица

Дивна – от малко момиче до самоуверена госпожица

В момента Дивна вече тийнейджърка и е една от най-популярните млади звезди в страната. След като няколко години беше извън светлините на прожекторите, Дивна успя да изненада всички със завръщането си с гръм и трясък. Изпълнителката буквално остави без думи феновете, които я помнеха като малкото, сладко момиченце, което пееше редом с Миро.

Порасналата Дивна впечатлява не само с чар, но и с явна целенасоченост и упоритост. Която не остана скрита от потребителите. От срамежливото момиче вече няма и следа, на нейното място се е появила една доста отракана тийнейджърка, коментират форумци.

Самата Дивна също държи непременно да покаже на всички, че вече не е дете. В последното си парче „Мойта музика“ госпожицата се изявява с позлатени… пистолети! А обяснението й за присъствието им в клипа е желанието й да покаже, че вече е захвърлила куклите и детското.

Разгледайте в галерията как Дивна порасна пред очите ни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар