Димитър Рачков се разплака в ефир!

Гласувайте за статията

Димитър Рачков е коренно различен в живота от усмихнатия и забавен актьор, който сме свикнали да виждаме

Димитър Рачков се разплака в ефир по време на вчерашния епизод на „Господари на ефира“, видя Kliuki.net. Един от най-забавните и вечно усмихващи се артисти у нас истински се разстрои и се оказа, че в живота далеч не е толкова ведър.

Повод за сълзите на Рачков бяха видео поздравленията, които получи от колегите си за 42-ия си рожден ден. Поздрави го шефа му Джуди Халваджиян, Магърдич Халваджиян, някои от репортерите на „Господари на ефира“, Зуека и Мария Игнатова. Искрените им пожелания наистина го трогнаха, но

Димитър Рачков

Димитър Рачков плаче в ефир – това не се вижда всеки ден

истинската причина за сълзите му не беше тази.

„Мите да си жив и здрав, обичам те и ти го знаеш! Ще ти пожелая съвсем малко неща, но важни. Първо, да не губиш никога пътя! Защото в последно време те виждам леко разколебан. Сигурно не е редно пред толкова много хора да го казвам, но истинските приятели си казват нещата в очите! Понякога всички влизаме в дупки или заставаме на кръстопът, но в крайна сметка най-важното е да поемем по правилния път и да се доверим на приятелите си и на инстинктите си. В живота не е важно колко победи имаш, а колко пъти се изправяш, след като си паднал. Винаги можеш да постигнеш това, което искаш, но просто трябва да се усмихваш повече, мно-о-о-го повече, не само пред камерите.“

Тази реч му дръпна най-добрият му приятел Маги Халваджиян и именно от думите му стана ясно, че Димитър Рачков има проблеми, които го тревожат.

Димитър Рачков

Думите на Маги най-много разстроиха Димитър Рачков

Пожеланието на Маги бе това, което разстрои най-много актьора, и той бършеше сълзите си.

И Угрински намекна, че Рачков е много нервен последно време. Останалите от визитката също пожелаха на водещия да се усмихва повече.

През цялото време, докато гледаше видео записите, Димитър Рачкова видимо правеше неистови усилия, за да задържи сълзите си. Но те напираха като на малко дете. Явно актьорът е коренно различен в живота от усмихнатия мъж, който сме свикнали да виждаме.

„Аз те обичам“, бе краткото и многозначително пожелание на Мария Игнатова към Димитър Рачков. Вижте видеото по-долу.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар